Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Avocado cream
- 200 g avocado flesh, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 52.7 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 234.5 mg
Alternativní recepty
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sautéed prawns
15min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Browned beef cubes (well done)
15min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Browned onions (200 g)
20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min