Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů hlávkového zelí, bílého
- 300 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 1 čajová lžička kmínu
- 2 čajové lžičky soli
- olej, na vymazání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 60.7 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cizrnová polévka se slaninou
40 Min
Salát Panzanella s mušlemi
Pas d’évaluation
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1 Std.
Mexický rozmarýnový punč
10 Min
Pikantní zeleninová směs
35 min
Zmrzlina z kozího sýra s pivním sirupem
Pas d’évaluation
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Pas d’évaluation
Křupavoučký květák
1 Std.
Chlebová pivní polévka
30 Min
Hovězí na pivu
1h 45min
Teplý bramborový salát se slaninou
1h 15min
Šťavnatý vídeňský guláš
1 Std.