Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
1
cucchiaino di miele
nebo 1 cucchiaino di zucchero - 400 g di farina di semola di grano duro rimacinata
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di pecorino grattugiato
- 250 g di salsiccia fresca, sgranata
- 150 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 200 g di cipolle insaporite (vedere consigli) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1506.7 kJ / 360.1 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 879.9 mg
Alternativní recepty
Mafalde siciliane
2h 15min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30min
Nfigghiulate Siciliane
3 Std. 50 Min
Muffolette
3 Std.
Cuddure con le uova
2h
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Panelle
1h 25min
Rosticceria siciliana
2h
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1h
Brioches con il tuppo
3 Std.
Pesto alla trapanese
20min
Tagliatelle al ragù
1h 10min