Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
TM5 TM6

Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem

4.5 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 140 gramů cibule, na čtvtky
  • 550 gramů máslové dýně, oloupané, na kostičky (2 cm)
  • 115 gramů řapíkatého celeru, na kousky
  • 70 gramů ghí
    nebo 70 gramů kokosového oleje
  • 100 gramů klobásy chorizo, pikantní, na plátky
  • 220 gramů rajčatové passaty
  • 400 gramů vody, filtrované
  • 1 čajová lžička uzené červené papriky (pálivé), plus extra pro servírování
  • 1 čajová lžička mořské soli
  • 4 polévkové lžíce kokosového jogurtu, pro servírování

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1589 kJ / 380 kcal
Protein
9.5 g
Sacharidy
18.6 g
Tuk
29.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty