Zařízení & příslušenství
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
140 gramů cibule na čtvtky
-
550 gramů máslové dýně oloupané, na kostičky (2 cm)
-
115 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
70 gramů kokosového oleje70 gramů ghí
-
100 gramů klobásy chorizo pikantní, na plátky
-
220 gramů rajčatové passaty
-
400 gramů vody filtrované
-
1 čajová lžička uzené červené papriky (pálivé), plus extra pro servírování
-
1 čajová lžička mořské soli
-
4 polévkové lžíce kokosového jogurtu pro servírování
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.5 g
Kalorie
1589 kJ /
380 kcal
Tuk
29.7 g
Sacharidy
18.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Paleo
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Nadýchaná omeleta s krabími tyčinkami
45min.
Plněné cukety po námořnicku
1hod. 25min.
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min.
Avokádová krémová polévka
15min.
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min.
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1hod. 10min.
Čočkovo-dýňový guláš
1hod.
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1hod. 30min.
Hrášková pomazánka s pecorinem
10min.
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1hod. 20min.
Polévka z červené řepy
40min.
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min.