Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů cibule, na čtvtky
- 550 gramů máslové dýně, oloupané, na kostičky (2 cm)
- 115 gramů řapíkatého celeru, na kousky
-
70
gramů ghí
nebo 70 gramů kokosového oleje - 100 gramů klobásy chorizo, pikantní, na plátky
- 220 gramů rajčatové passaty
- 400 gramů vody, filtrované
- 1 čajová lžička uzené červené papriky (pálivé), plus extra pro servírování
- 1 čajová lžička mořské soli
- 4 polévkové lžíce kokosového jogurtu, pro servírování
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1589 kJ / 380 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 29.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 Min
Polévka z červené řepy
40 Min
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1 godz. 25 min
Meruňkové knedlíky v ořechové krustě
1 Std. 15 Min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 Std. 40 Min
Borůvkový koláč s drobenkou z quinoy (bez cukru)
50min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 Min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 Min
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16 Std. 20 Min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 Min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min