Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů cibule, na čtvtky
- 550 gramů máslové dýně, oloupané, na kostičky (2 cm)
- 115 gramů řapíkatého celeru, na kousky
-
70
gramů ghí
nebo 70 gramů kokosového oleje - 100 gramů klobásy chorizo, pikantní, na plátky
- 220 gramů rajčatové passaty
- 400 gramů vody, filtrované
- 1 čajová lžička uzené červené papriky (pálivé), plus extra pro servírování
- 1 čajová lžička mořské soli
- 4 polévkové lžíce kokosového jogurtu, pro servírování
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1589 kJ / 380 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 29.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makovo-banánová zmrzlina
4 Std. 30 Min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 min.
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 Min
Salát romanesco
1 Std. 45 Min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 Min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25 min.
Polévka červená z řepy
35 Min
Čočková polévka s rajčaty
2hod. 5min
Minestrone s pancettou
25 min.
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 Min
Polévka z červené řepy
40 min.