
Zařízení & příslušenství
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
140 gramů cibule na čtvtky
-
550 gramů máslové dýně oloupané, na kostičky (2 cm)
-
115 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
70 gramů ghí
-
100 gramů klobásy chorizo pikantní, na plátky
-
220 gramů rajčatové passaty
-
400 gramů vody filtrované
-
1 čajová lžička uzené červené papriky (pálivé), plus extra pro servírování
-
1 čajová lžička mořské soli
-
4 polévkové lžíce kokosového jogurtu pro servírování
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
380 kcal /
1589 kJ
Protein
9.5 g
Tuk
29.7 g
Sacharidy
18.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Paleo
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Polévka z červené řepy
40min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min
Jehněčí s cizrnou
1hod. 5min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1hod.
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min
Čočková polévka s rajčaty
2hod. 5min
Minestrone
45min