Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem

Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem

4.5 13 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce

Suroviny

  • 140 gramů cibule na čtvtky
  • 550 gramů máslové dýně oloupané, na kostičky (2 cm)
  • 115 gramů řapíkatého celeru na kousky
  • 70 gramů ghí
    70 gramů kokosového oleje
  • 100 gramů klobásy chorizo pikantní, na plátky
  • 220 gramů rajčatové passaty
  • 400 gramů vody filtrované
  • 1 čajová lžička uzené červené papriky (pálivé), plus extra pro servírování
  • 1 čajová lžička mořské soli
  • 4 polévkové lžíce kokosového jogurtu pro servírování

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 9.5 g
Kalorie 1589 kJ / 380 kcal
Tuk 29.7 g
Sacharidy 18.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...