Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 gramů brambor, pevných, vařených ve slupce, vychladlých
- 2 snítky čerstvého kopru
- 300 gramů jablek, červených, na ¼ (neoloupaných)
- 200 gramů nakládaných okurek, přepůlených
- 10 gramů citrónové šťávy
- 240 gramů žluté cibule, na půlky
-
200
gramů crème fraîche
nebo 200 gramů zakysané smetany - 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 10 gramů hořčice, mírně pálivé
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1216 kJ / 291 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Balkánská pomazánka
15 Min
Okurkové pickles pro TM6
Pas d’évaluation
Bazalkovo-hořčičný dip
20min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1 Std. 5 Min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15 Min
Zelný salát s bylinkami
10min
Kari coleslaw
10min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35min