Lehký bramborový salát s jablky a koprem
TM6 TM5 TM31

Lehký bramborový salát s jablky a koprem

5.0 ( 16 hodnocení )

Suroviny

  • 1500 gramů brambor pevných, vařených ve slupce, vychladlých
  • 2 snítky čerstvého kopru
  • 300 gramů jablek červených, na ¼ (neoloupaných)
  • 200 gramů nakládaných okurek přepůlených
  • 10 gramů citrónové šťávy
  • 240 gramů žluté cibule na půlky
  • 200 gramů crème fraîche
    nebo 200 gramů zakysané smetany
  • 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 10 gramů hořčice mírně pálivé
  • 2 čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
291 kcal / 1216 kJ
Protein
5 g
Tuk
12 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty