Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 gramů brambor, pevných, vařených ve slupce, vychladlých
- 2 snítky čerstvého kopru
- 300 gramů jablek, červených, na ¼ (neoloupaných)
- 200 gramů nakládaných okurek, přepůlených
- 10 gramů citrónové šťávy
- 240 gramů žluté cibule, na půlky
-
200
gramů crème fraîche
nebo 200 gramů zakysané smetany - 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 10 gramů hořčice, mírně pálivé
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1216 kJ / 291 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kedlubnová polévka
35min
Kuřecí frikasé s chřestem
1小时
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min
Kari bramborový salát
1 Std. 30 Min
Tzatziki
10min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Salát s kozím sýrem a kešu
25min
Dip ze sýru feta se zeleninou
15 Min
Ruský salát z červené řepy
1 Std. 10 Min
Králík po sicilsku
1h 20min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1小时 15 分钟
Rybí polévka se zeleninou
30min