Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 gramů brambor, pevných, vařených ve slupce, vychladlých
- 2 snítky čerstvého kopru
- 300 gramů jablek, červených, na ¼ (neoloupaných)
- 200 gramů nakládaných okurek, přepůlených
- 10 gramů citrónové šťávy
- 240 gramů žluté cibule, na půlky
-
200
gramů crème fraîche
nebo 200 gramů zakysané smetany - 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 10 gramů hořčice, mírně pálivé
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1216 kJ / 291 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 Std. 15 Min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 Min
Makové houstičky s chorizem
2 Std. 30 Min
Chřestovo - mrkvové kari
35 Min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 Min
Podzimní celerový salát
15 Min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15 Min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15 Min
Houbový Stroganoff
30 Min
Kari coleslaw
10 Min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1h 5min