
Zařízení & příslušenství
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
-
1500 gramů brambor pevných, vařených ve slupce, vychladlých
-
2 snítky čerstvého kopru
-
300 gramů jablek červených, na ¼ (neoloupaných)
-
200 gramů nakládaných okurek přepůlených
-
10 gramů citrónové šťávy
-
240 gramů žluté cibule na půlky
-
200 gramů crème fraîche
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
10 gramů hořčice mírně pálivé
-
2 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
291 kcal /
1216 kJ
Protein
5 g
Tuk
12 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Do krabičky
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Podzimní celerový salát
15min
Čokoládový shake pro skvělou pleť
10min
Šunkové rolky s rukolou
30min
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2hod. 30min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Cuketovo-mátový salát
10min
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min
Bavorský bramborový salát
15min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min
Balkánská pomazánka
15min
Sýrovo-hořčičná pomazánka
10min