Zařízení & příslušenství
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
-
1500 gramů brambor pevných, vařených ve slupce, vychladlých
-
2 snítky čerstvého kopru
-
300 gramů jablek červených, na ¼ (neoloupaných)
-
200 gramů nakládaných okurek přepůlených
-
10 gramů citrónové šťávy
-
240 gramů žluté cibule na půlky
-
200 gramů zakysané smetany200 gramů crème fraîche
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
10 gramů hořčice mírně pálivé
-
2 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
1216 kJ /
291 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Do krabičky
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Podzimní celerový salát
15min.
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15min.
Veganská liptovská pomazánka
12hod. 10min.
Velikonoční zajíčci s ementálem
45min.
Houby s citrónovou šťávou
30min.
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Žádné hodnocení
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50min.
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45min.
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1hod. 5min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min.
Listový salát s jablky a čedarem
25min.