Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 - 30 g minyak zaitun
- 170 - 200 g campuran sayur untuk menumis (contoh: bawang bombai, bawang merah, bawang prei), potong kecil-kecil (2 cm)
- 700 - 800 g campuran sayur, untuk sup (contoh: zukini, wortel, labu kuning, ubi jalar, seledri Eropa, parsnip, kacang hijau), potong keecil-kecil sesuai kebutuhan
- 750 - 850 g air
-
1
sdt pasta kaldu sayur, homemade
nebo 1 dadu kaldu sayur (untuk 0.5 l) - 1 sdt garam
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g