Zařízení & příslušenství
Sup kacang Arab dengan bayam
Příprava 15min.
Celkový 40min.
8 porsi
Suroviny
-
bayam segar roughly chopped as needed300 g
-
kacang arab kering100 g
-
air800 g
-
garam1 sdt
-
bawang bombai cut in pieces (3 cm)200 g
-
minyak zaitun30 g
-
wortel cut in pieces (3 cm)250 g
-
siung bawang putih3
-
lobak (volitelně) cut in pieces (3 cm)100 g
-
bubuk lada hitam1 jumput
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Protein
4 g
Kalorie
408 kJ /
98 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Buku Masak Dasar
173 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sup Sayur Kuning
50min.
Sup Ayam
30min.
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min.
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min.
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Tekwan
1hod. 45min.
Tom Yum Udang
15min.
Sup Labu Kuning
25min.