
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g bawang bombai potong bagi dua
- 120 g bawang prei potong kecil-kecil
- 40 g minyak zaitun ekstra virgin plus 3 tsp extra to serve
- 600 g campuran sayur (contoh: kentang, wortel, zukini, batang seledri Eropa, tomat, daun swiss chard, kacang kering yang dimasak, labu kuning), potong kecil-kecil sesuai kebutuhan
- 1000 g air
-
2
dadu kaldu sayur (masing-masing untuk 0.5 l)
nebo 2 sdt penuh pasta kaldu sayur, homemade - 1 sdt garam
- 120 g pasta ditalini atau pasta kering pendek serupa
- 6 daun basil segar robek-robek (volitelně)
- 6 - 18 sdt keju Parmesan diparut
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 287 kcal / 1202 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup krim jamur
20min
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Ayam
Žádné hodnocení
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Tekwan
1hod. 45min
Sup Labu Kuning dan Santan
Žádné hodnocení