Sup lentil rempah khas Maroko

Sup lentil rempah khas Maroko

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porsi

Suroviny

  • bawang bombai potong bagi dua
    150 g
  • minyak zaitun
    40 g
  • jahe bubuk
    1 sdt
  • ketumbar bubuk
    1 sdt
  • jinten putih bubuk
    1 sdt
  • bubuk paprika manis
    1 sdt
  • lada hitam bubuk tambahkan sesuai selera
    ¼ sdt
  • kayu manis bubuk
    ½ sdt
  • kunyit bubuk
    ½ sdt
  • cabai cayenne bubuk
    ¼ sdt
  • pala bubuk
    ¼ sdt
  • air
    750 g
  • dadu kaldu sayur (masing-masing untuk 0.5 l)
    2
    2 sdt penuh pasta kaldu sayur
  • lentil merah
    100 g
  • tomat hancur (crushed tomatoes), kalengan
    800 g
  • garam sesuai selera
    1 jumput
  • ketumbar segar daun saja, untuk hiasan
    2 - 3 tangkai

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Protein 10 g
Kalorie 991 kJ / 236 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 6.4 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše