Nut bolognese
TM6 TM5 TM31

Nut bolognese

4.9 (83 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (optional)
  • 150 g hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)
  • 3 tbsp mixed herbs de Provence
  • 2 garlic cloves
  • 150 g leeks, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g olive oil
  • 800 g tomatoes, canned
  • 1 tbsp tomato purée (concentrated)
  • 15 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 2 pinches sugar
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 heaped tbsp vegetable broth powder
  • 100 g lukewarm water

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1887.2 kJ / 451.1 kcal
Protein
11.4 g
Sacharidy
21.4 g
Tuk
38.8 g
Nasycený tuk
5.2 g
Vláknina
9.5 g
Sodík
385.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty