Nut bolognese

Nut bolognese

4.9 102 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (optional)
    40 g
  • hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)
    150 g
  • mixed herbs de Provence
    3 tbsp
  • garlic cloves
    2
  • leeks cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • olive oil
    50 g
  • tomatoes, canned
    800 g
  • tomato purée (concentrated)
    1 tbsp
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    15 g
  • sugar
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • vegetable broth powder
    1 heaped tbsp
  • lukewarm water
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 385.5 mg
Protein 11.4 g
Kalorie 1887.2 kJ / 451.1 kcal
Tuk 38.8 g
Vláknina 9.5 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 21.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...