Zařízení & příslušenství
Nut bolognese
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (optional)40 g
-
hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)150 g
-
mixed herbs de Provence3 tbsp
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil50 g
-
tomatoes, canned800 g
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing15 g
-
sugar2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable broth powder1 heaped tbsp
-
lukewarm water100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
385.5 mg
Protein
11.4 g
Kalorie
1887.2 kJ /
451.1 kcal
Tuk
38.8 g
Vláknina
9.5 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
21.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flexitarian Favourites
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Vegetarian chilli
1hod. 5min.
Temaki Sushi
1hod.
Tomato and Feta Pasta
50min.
Vegan Aubergine Rolls
11hod. 15min.
Polenta with mediterranean vegetables
1hod. 35min.
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30min.
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min.
Carrot and Sesame Burgers
1hod. 15min.
Crostini with mushrooms and fontina
35min.
Vegan Mushroom Bowls
1hod. 20min.
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min.