Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- farine de blé, pour le moule
- beurre, pour le moule
- 300 g de fromage frais aux herbes, type Madame Loïk ou Boursin
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 2 courgettes
- 2 carottes
- 1 aubergine
- 1 tomate jaune
- 1 tomate verte
- 1 filet d'huile d'olive
- 10 - 12 belles feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1919.2 kJ / 461.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 35.2 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 373.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Tarte rustique aux poireaux
1h 15min
Tomates farcies au thon, courgette et menthe
30min
Tarte salée au thon, aux œufs et aux câpres
1h
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1h
Tarte aux figues, courgettes et mozzarella
45min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Soufflés au fromage double cuisson
1 Std. 25 Min
Tarte Tatin de tomates
1h
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1 godz. 55 min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1 Std. 30 Min
Tarte aux légumes d'automne
1 Std. 30 Min