Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La marinade
- 4 gousses d'ail
- 5 brins de feuilles de coriandre fraîche
- 5 brins de feuilles de persil frais
- 50 g de jus de citron
- 5 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 500 g de seiche, émincée en fines lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 762.5 kJ / 182.5 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1000.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Calamars sous-vide
4 Std. 15 Min
Poulpe mariné
7 Std. 5 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Seiche à la sauce tomate
1 Std. 15 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Moules marinières
30 Min