Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 60 g di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 160 g di farro perlato
- 100 g di lenticchie, scolate e sciacquate
- 100 g di ceci bianchi in scatola, scolati e sciacquati
- 100 g di fagioli borlotti in scatola, scolati e sciacquati
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1621 kJ / 387.5 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1207.7 mg
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45 min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Zuppa di lenticchie
50 min
Minestra di farro e ceci
1 godz. 10 min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min
Zuppa di cereali e verdure
40 min
Zuppa di legumi vegetariana
40 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa di legumi e verdure
40 min