Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di foglie di verza a listarelle
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 681.5 kJ / 163 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 295.5 mg
Alternativní recepty
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 Std.
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Zuppa di bietole
35 Min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5 min.
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1 Std. 10 Min
Ribollita
2 Std. 30 Min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 Min