Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 170 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 550 g di acqua
- 60 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a tocchetti (1-2 cm)
- 100 g di piselli freschi o surgelati
- 10 g di dado per brodo vegetale
- 10 g di sale
- 125 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- crostini di pane, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1104.7 kJ / 264 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Sodík
- 1178.7 mg
Alternativní recepty
Zuppa di farro e legumi
45 min
Minestrone di lenticchie e patate
45 min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Zuppa di lenticchie
50min
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di cereali e verdure
40 min
Zuppa di legumi vegetariana
40 min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h
Minestra di cereali e verdure invernali
50min