
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre
- 250 g de fromage blanc nature
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 1 œuf
- 20 g de farine
- 50 g de raisins secs
- 6 - 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- sucre glace pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 238.7 kcal / 1001.7 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 9.2 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 187 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sirop de vin chaud
8hod. 45min
Fruits déguisés
45min
Cornes de gazelle
1hod.
Briouats
35min
Roulés à la cannelle et à l'orange
5hod. 30min
Bouchées truffées noisette-café
50min
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1hod. 10min
Fenetra de Toulouse
1hod. 30min
Cornbreads
40min
Cheesecake déstructuré aux fraises
5hod. 25min
Grand financier à la noisette
55min
Baklavas libanais
1hod. 5min