照燒牛蒡豬肉絲

照燒牛蒡豬肉絲

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 香油
    20 克
  • 蒜頭
    3 顆
  • 柴魚醬油
    2 大匙
  • 米酒
    3 大匙
  • 1 大匙
  • 味醂
    1 大匙
    1 大匙 糖
  • 切絲
    15 克
  • 豬肉絲
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮切絲
    60 克
  • 牛蒡 去皮切絲(詳見要訣)
    200 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 506.6 mg
Protein 12.2 g
Kalorie 1018.4 kJ / 243.6 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 34.8 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...