照燒牛蒡豬肉絲
TM6 TM5

照燒牛蒡豬肉絲

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 香油
  • 3 顆 蒜頭
  • 2 大匙 柴魚醬油
  • 3 大匙 米酒
  • 1 大匙 水
  • 1 大匙 味醂
    nebo 1 大匙 糖
  • 15 克 薑 ,切絲
  • 200 克 豬肉絲
  • 60 克 紅蘿蔔 ,去皮切絲
  • 200 克 牛蒡 ,去皮切絲(詳見要訣)
  • 15 克 醬油膏
  • 1 茶匙 白芝麻

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1018.4 kJ / 243.6 kcal
Protein
12.2 g
Sacharidy
17 g
Tuk
13 g
Nasycený tuk
34.8 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
506.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty