Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 香油
- 3 顆 蒜頭
- 2 大匙 柴魚醬油
- 3 大匙 米酒
- 1 大匙 水
-
1
大匙 味醂
nebo 1 大匙 糖 - 15 克 薑 ,切絲
- 200 克 豬肉絲
- 60 克 紅蘿蔔 ,去皮切絲
- 200 克 牛蒡 ,去皮切絲(詳見要訣)
- 15 克 醬油膏
- 1 茶匙 白芝麻
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1018.4 kJ / 243.6 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 506.6 mg