Zařízení & příslušenství
照燒牛蒡豬肉絲
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
香油20 克
-
蒜頭3 顆
-
柴魚醬油2 大匙
-
米酒3 大匙
-
水1 大匙
-
1 大匙 糖味醂1 大匙
-
薑 切絲15 克
-
豬肉絲200 克
-
紅蘿蔔 去皮切絲60 克
-
牛蒡 去皮切絲(詳見要訣)200 克
-
醬油膏15 克
-
白芝麻1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
506.6 mg
Protein
12.2 g
Kalorie
1018.4 kJ /
243.6 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
34.8 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
入秋養生
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan