
Kompatibilní verze
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 20 g honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200g), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel geschild
- 1 vanillestokje merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 20 g honing
- muntblad, vers voor de garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 371.8 kcal / 1562 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 20.3 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Sodík
- 170 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hugo spritz
Žádné hodnocení
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Zalm mozaïek
Žádné hodnocení
Champagne en bessen trifle
3hod. 40min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1hod. 10min
Sinaasappelconfituur met Campari
1hod. 35min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Gezouten-Karamelijs
14hod.
Confituur van ananas en gember
40min
Forelmousse
5min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1hod.