Kompatibilní verze
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 1 el honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200 g elk), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 vanillestokje, merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 1 el honing
- muntblad, vers, voor de garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 170 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandaisesaus
15 Min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Mini champignon pasteitjes
1 godz. 45 min
Vanille-mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Koken van jasmijnrijst
35 Min