Kompatibilní verze
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blumenkohl und Knusperkartoffeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ½ TL Salz
- 1 geh. TL Natron
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 80 g Öl
- 500 g Wasser
- 500 g Drillinge
- 650 g Blumenkohlröschen, ggf. halbiert
- 30 g Paniermehl zum Bestreuen
Vegane Hollandaise
- 90 g vegane Margarine, in Stücken
- 50 g Mehl
- 190 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Senf, mittelscharf
- 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Kurkuma
- ½ TL Kala Namak (siehe Tipp)
- 230 g Sahnealternative aus Soja
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2751 kJ / 657 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 godz. 20 min
Veganer Dürüm
30 min
Vegane-Bällchen-Pasta
1 godz. 30 min
Vegane Mac and Cheese
1h
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15 Min
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 godz. 20 min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40min
Vegane Bolognese
50 min