Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
TM5 TM6

Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou

3.8 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 300 gramů mrkve, na kousky
  • 400 gramů vody
  • 2 čajové lžičky soli, jemné
  • 300 gramů brambor, na kousky (1-1,5 cm)
  • 300 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, na kousky (2-3 cm)
  • 150 gramů hrášku, zeleného, mraženého
  • 350 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kostičky (1-1,5 cm)
  • ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, plus extra dle chuti
  • 250 gramů ledového salátu, oddělené listy
  • 150 gramů smetany, jakéhokoliv typu
  • 20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (1 citrón)
  • 10 - 15 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. pažitky, petržel, kopr)
  • 100 gramů klíčků sójových bobů, čerstvých (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
801 kJ / 192 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
15 g
Tuk
7 g
Vláknina
4.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty