Kompatibilní verze
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů mrkve, na kousky
- 400 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 300 gramů brambor, na kousky (1-1,5 cm)
- 300 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, na kousky (2-3 cm)
- 150 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 350 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kostičky (1-1,5 cm)
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, plus extra dle chuti
- 250 gramů ledového salátu, oddělené listy
- 150 gramů smetany, jakéhokoliv typu
- 20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (1 citrón)
- 10 - 15 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. pažitky, petržel, kopr)
- 100 gramů klíčků sójových bobů, čerstvých (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi trikolóra
25 min
Mrkvový dip s fíky
2 godz. 30 min
Bramborový salát s kuřetem a rajčatovou omáčkou
1h 10min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 Min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35min
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40min
Kuře alla cacciatora
50min
Guláš palermo s gnocchi
1h 25min
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45min
Penne se slaninou a zeleninou
35min