Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou

Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou

3.8 6 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
8 porcí

Suroviny

  • 300 gramů mrkve na kousky
  • 400 gramů vody
  • 2 čajové lžičky soli, jemné
  • 300 gramů brambor na kousky (1-1,5 cm)
  • 300 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých na kousky (2-3 cm)
  • 150 gramů hrášku, zeleného, mraženého
  • 350 gramů kuřecích prsou, bez kůže na kostičky (1-1,5 cm)
  • ½ čajové lžičky pepře černého, mletého plus extra dle chuti
  • 250 gramů ledového salátu oddělené listy
  • 150 gramů smetany, jakéhokoliv typu
  • 20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (1 citrón)
  • 10 - 15 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. pažitky, petržel, kopr)
  • 100 gramů klíčků sójových bobů, čerstvých (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 15 g
Kalorie 801 kJ / 192 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 4.1 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...