
Zařízení & příslušenství
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
8 kusů
Suroviny
-
filo těsta (250 gramů, 10 plátů)1 balíček
-
jarní cibulky na kousky130 gramů
-
stroužky česneku2
-
olivového oleje20 gramů
-
mraženého špenátu, sekaného rozmrazeného a vymačkaného800 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
mletého muškátového oříšku2 špetky
-
fety na kostky (1 cm)300 gramů
-
piniových oříšků50 gramů
-
čerstvé petržele jen lístky½ svazku
-
čerstvé máty jen lístky3 stonky
-
vejce2
-
řeckého jogurtu200 gramů
-
cherry rajčata3
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
373 kcal /
1562 kJ
Protein
16 g
Tuk
23 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

V Řecku
10 recept
Česká republika
Česká republika