
Zařízení & příslušenství
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
Příprava 5min
Celkový 25min
4 porce
Suroviny
-
vařené bílé cizrny scezené (hmotnost po scezení)400 gramů
-
mletého kmínu½ čajové lžičky
-
mleté uzené sladké papriky1 čajová lžička
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
olivového oleje2 ½ polévkové lžíce
-
kadeřávku bez stonků, na kousky (10 cm)200 gramů
-
stroužek česneku1
-
sušených rajčat80 gramů
-
citrónové šťávy20 gramů
-
červeného vinného octa20 gramů
-
čerstvého koriandru jen lístky10 gramů
-
čerstvé máty jen lístky10 gramů
-
jarní cibulky na kousky (2 cm)4
-
chilli omáčky, červené½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
187 kcal /
785 kJ
Protein
6.8 g
Tuk
5.8 g
Sacharidy
20.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Super saláty
10 recept
Česká republika
Česká republika