Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou

Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou

4.8 10 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 25min
4 porce

Suroviny

  • vařené bílé cizrny scezené (hmotnost po scezení)
    400 gramů
  • mletého kmínu
    ½ čajové lžičky
  • mleté uzené sladké papriky
    1 čajová lžička
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ½ čajové lžičky
  • olivového oleje
    2 ½ polévkové lžíce
  • kadeřávku bez stonků, na kousky (10 cm)
    200 gramů
  • stroužek česneku
    1
  • sušených rajčat
    80 gramů
  • citrónové šťávy
    20 gramů
  • červeného vinného octa
    20 gramů
  • čerstvého koriandru jen lístky
    10 gramů
  • čerstvé máty jen lístky
    10 gramů
  • jarní cibulky na kousky (2 cm)
    4
  • chilli omáčky, červené
    ½ čajové lžičky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 187 kcal / 785 kJ
Protein 6.8 g
Tuk 5.8 g
Sacharidy 20.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...