Zařízení & příslušenství
Batátové lívance s chilli salsou
Příprava 30min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Chili salsa
-
160 gramů cibule napůl
-
1 čerstvá chilli paprička bez semínek, na plátky
-
10 gramů olivového oleje
-
20 gramů hnědého cukru
-
70 gramů rajčatového protlaku
-
75 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli
-
3 špetky mletého černého pepře
-
1 rajče bez dužiny, na čtvrtky (5 mm)
Batátové lívance a dokončení
-
250 gramů batátů na kousky
-
100 gramů hladká mouka
-
200 gramů sójové smetany
-
2 polévkové lžíce psyllia
-
1 čajová lžička mletého kmínu
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
olivový olej na smažení
-
1 polévková lžíce čerstvé pažitky nasekané
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
1470 kJ /
351 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
6.6 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Gratinovaná dýně s mrkví
50min.
Tabouleh s boby
50min.
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min.
Polenta se špenátem a sýrem
1hod.
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
1hod. 15min.
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min.
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1hod. 10min.
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1hod. 50min.
Středomořský zeleninový pekáč
50min.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.