
Kompatibilní verze
Piza integral com creme de espargos, mascarpone e salmão fumado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa integral
- 250 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de mel
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g farinha tipo 65
- 250 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Creme de espargos
- 500 g água
- 400 g espargos cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 1 chalota cortada ao meio
- 3 pés de salsa só as folhas
- 40 g azeite
- 1 pitada de sal
Cobertura
- Azeite q.b. p/ untar e p/ temperar
- 1 pitada de sal
- 250 g queijo mascarpone
- 150 g salmão fumado cortado em fatias
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 367.1 kcal / 1536 kJ
- Protein
- 13.3 g
- Tuk
- 17.8 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Sodík
- 454.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto verde com salmão
45min
Curgetes recheadas com arroz e carne
1hod. 5min
Tarte de hibisco e framboesa
2hod. 35min
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1hod. 45min
Frango em molho verde com quinoa e legumes a vapor
40min
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
50min
Caril de línguas de bacalhau com arroz ao vapor
1hod. 30min
Salada de frango com queijo de cabra
1hod. 15min
Gaspacho
30min
Risoto de polvo com espumante
1hod. 45min
Salada de lentilhas com Camembert
1hod. 10min
Salmão no forno com curgete espiralizada - TM6
30min