Kompatibilní verze
Piza integral com creme de espargos, mascarpone e salmão fumado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa integral
- 250 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de mel
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g farinha tipo 65
- 250 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Creme de espargos
- 500 g água
- 400 g espargos cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 1 chalota cortada ao meio
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 40 g azeite
- 1 pitada de sal
Cobertura
- Azeite q.b. p/ untar e p/ temperar
- 1 pitada de sal
- 250 g queijo mascarpone
- 150 g salmão fumado cortado em fatias
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1536 kJ / 367.1 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 454.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orzo com abóbora e pimento
35min
Petits gâteaux de chocolate e amêndoa
45min
Khir - Arroz doce com amêndoa e especiarias
5h
Cogumelos em pó
Žádné hodnocení
Eritritol com baunilha
72 Std.
Bolo salgado de polenta
1 Std. 30 Min
Scones de batata-doce com truta fumada
55 Min
Overnight oats de maçã, canela e mel
8 godz.
Muffins de frango e batata-doce
1h 15min
Focaccia de alecrim sem glúten
1 godz. 20 min
Piza com base crocante de couve-flor e grão-de-bico
1 Std. 10 Min
Bolas energéticas de aveia e cenoura
50 min