Kompatibilní verze
Piza integral com creme de espargos, mascarpone e salmão fumado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa integral
- 250 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de mel
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g farinha tipo 65
- 250 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Creme de espargos
- 500 g água
- 400 g espargos cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 1 chalota cortada ao meio
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 40 g azeite
- 1 pitada de sal
Cobertura
- Azeite q.b. p/ untar e p/ temperar
- 1 pitada de sal
- 250 g queijo mascarpone
- 150 g salmão fumado cortado em fatias
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1536 kJ / 367.1 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 454.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de lentilhas com puré de batata-doce, aipo e brócolos
1h
Tarte de espinafres, cogumelos e batata-doce
Žádné hodnocení
Halloumi BIY com bacon ou curgete
9 Std.
Brigadeiro de frutas secas
15 min
Menu: Pregado a vapor e legumes; Molho de frutos vermelhos para gelado
Žádné hodnocení
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2 Std. 10 Min
Gelado cookie dough
12h 30min
Crumble de ruibarbo e dióspiro
1h 10min
Nan-e barbari (Pão Persa)
1 godz. 45 min
Crumble de frutos
50min
Creme de espargos verdes
50min
Menu pais e filhos: Frango, puré de abóbora e arroz branco
45min