Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada
TM6 TM5

Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada

4.0 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g cebola roxa cortada em fatias (7-8 mm aprox.)
  • 40 g mel
  • 10 g vinagre de vinho tinto
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 6 ovos
  • 150 g queijo de cabra fresco cremoso
  • ½ c. chá de pimenta preta
  • 500 g água
  • 30 g noz picada
  • 30 g mistura de germinados

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
1249.8 kJ / 298.8 kcal
Protein
17.3 g
Sacharidy
16 g
Tuk
19 g
Nasycený tuk
8 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
0.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty