Kompatibilní verze
Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g cebola roxa cortada em fatias (7-8 mm aprox.)
- 40 g mel
- 10 g vinagre de vinho tinto
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 150 g queijo de cabra fresco cremoso
- ½ c. chá de pimenta preta
- 500 g água
- 30 g noz picada
- 30 g mistura de germinados
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1249.8 kJ / 298.8 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 0.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolonhesa de frutos secos
35min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30min
Salmão com molho holandês, espargos e arroz
45min
Mini muffins de salmão a vapor
45min
Pasta de cogumelos e sementes de girassol
30min
Pãezinhos a vapor com recheio de miso
1hod. 30min
Gnocchi de feijão-branco
1h 10min
Bombons de morcela com maçã
40min
Ovos com cobertura de falafel e molho de iogurte
50min
Lombinho de porco Wellington com puré de ervilhas e molho de champanhe
1h 15min
Filetes de truta a vapor com puré de brócolos
40min
Fritata a vapor com ervilhas e salmão fumado
45min