Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada

Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada

3.8 16 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 doses

Suroviny

  • cebola roxa cortada em fatias (7-8 mm aprox.)
    250 g
  • mel
    40 g
  • vinagre de vinho tinto
    10 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • ovos
    6
  • queijo de cabra fresco cremoso
    150 g
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • água
    500 g
  • noz picada
    30 g
  • mistura de germinados
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 0.5 mg
Protein 17.3 g
Kalorie 1249.8 kJ / 298.8 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...