Kompatibilní verze
Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g cebola roxa cortada em fatias (7-8 mm aprox.)
- 40 g mel
- 10 g vinagre de vinho tinto
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 150 g queijo de cabra fresco cremoso
- ½ c. chá de pimenta preta
- 500 g água
- 30 g noz picada
- 30 g mistura de germinados
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1249.8 kJ / 298.8 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 0.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Omelete de frango e pimentos
55 min
Lasanha de curgete low carb
45min
Omelete de camarão e coentros
35min
Lasanha de curgete - TM6
2h 15min
Gengibre (Modo descascar)
5 Min
Mini muffins de salmão a vapor
45min
Ovos com bacon e pimentos
35min
Cuscuz de legumes com lombo de salmão e molho de curcuma
50min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Miniquiches de legumes a vapor
40min
Fritatas individuais com cebolo
50min
Salada de pera e bacon com molho de mostarda
20 Min