Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)

Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)

4.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 10min.
4 doses

Suroviny

  • carne de vaca s/ osso cortada em pedaços
    650 g
  • água
    1400 g
  • sal grosso
    15 g
  • folha de louro
    1
  • salsa
    2 pés de
  • cenoura
    50 g
  • cebola
    50 g
  • aipo
    10 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1608.4 mg
Protein 35.5 g
Kalorie 933.6 kJ / 223.2 kcal
Tuk 7.9 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 2.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...