
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g carne de vaca s/ osso cortada em pedaços
- 1400 g água
- 15 g sal grosso
- 1 folha de louro
- 2 pés de salsa
- 50 g cenoura
- 50 g cebola
- 10 g aipo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 223.2 kcal / 933.6 kJ
- Protein
- 35.5 g
- Tuk
- 7.9 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Sodík
- 1608.4 mg
Alternativní recepty
Puré de batata (Modo descascar)
35min
Abóbora espiralizada com salsicha, gorgonzola e noz - TM5
25min
Calda de laranja e cravinho
35min
Massa para rechear com vários cortes
1hod.
Baba au rum
Žádné hodnocení
Quiche com massa de abacate e recheio de ervilhas - TM6
55min
Bacalhau gratinado no pão da Gi Granja
1hod.
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40min
Frango satay com pickles de legumes - TM6
1hod.
Frango em molho verde com quinoa e legumes a vapor
40min
Sanduíche de legumes salteados e camarão
40min
Orzo com abóbora e pimento
35min