Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g carne de vaca s/ osso cortada em pedaços
- 1400 g água
- 15 g sal grosso
- 1 folha de louro
- 2 pés de salsa
- 50 g cenoura
- 50 g cebola
- 10 g aipo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 1608.4 mg
Alternativní recepty
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1h 45 min.
Pato com Caril Vermelho
1 Std. 15 Min
Menu: Almôndegas com molho de legumes e tarte de maçã
1 Std. 30 Min
Salada de cogumelos frescos -TM6
25 Min
Salada, massa com carne guisada e sobremesa de chocolate de morango
35 Min
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45 Min
Duas refeições: Arroz com legumes e Peixe com batata, brócolos e molho de alcachofra
1 Std.
Esparguete à Nerano
30 Min
Chambão estufado com creme de coco e tandoori e arroz integral de erva-príncipe
3 Std.
Kebab de frango com molho de limão e salada de cuscuz
30 Min
Focaccia de alecrim sem glúten
1 Std. 20 Min
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2 Std.