Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cevada perolada
- 10 g aneto
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g bolbo de aipo cortado em pedaços
- 80 g alho-francês cortado em rodelas (1 cm aprox.)
- 150 g batata cortada em pedaços
- 20 g azeite
- 500 g água
- ¾ - 1 c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 120 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1580.1 kJ / 377.7 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 12.5 g
- Sodík
- 1119.1 mg
Alternativní recepty
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40 Min
Fakes moutzentra (lentilhas com arroz)
45 Min
Queijo de forno com sementes de girassol vegan
40 Min
Tarte de farinha de grão e cebola roxa com salada morna
1h 5min
Bao de jaca
1 Std. 40 Min
Bucatini de beterraba e feta
25 min
Golden milk "revolution"
20 min
Tofu assado de lentilhas vermelhas
8h 30 min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35min
Estufado de beringela picante
30 min
Creme de chuchu e feijão-verde e lasanha de abóbora e cogumelos
1 Std. 30 Min
Caril Massaman de beringela vegan
50min