Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de piza
- 120 g água
- 2 - 3 g fermento de padeiro fresco
- ½ c. chá de açúcar
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Pesto
- 20 g queijo parmesão cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 90 g pistácio s/ casca e s/ sal
- ½ dente de alho (volitelně)
- 3 folhas de manjericão
- 40 g azeite
Cobertura
- Azeite q.b. p/ untar
- 80 g queijo burrata
- 60 g mortadela cortada em fatias
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2200.8 kJ / 526 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 30.8 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 384.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão thai com puré de edamame
1u. 20min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3h 20min
Ramequins de curgete e mozarela
50min
Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)
1h 25min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2h 10min
Guacamole
10min
Mistura de especiarias para speculoos
10min
Tártaro quente de cogumelos
35min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50min
Tarte de feta e espinafres
40min
Strudel de cogumelos, feta e espinafres
1u. 45min
Caril thai com arroz de citronela
1h 15min