Zařízení & příslušenství
Middelhavsinspireret bagt torsk
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portioner
Suroviny
-
løg skåret i kvarte100 g
-
olivenolie30 g
-
kartofler skåret i skiver (5-7 mm)350 g
-
salt1 knivspids
-
sort peber, friskkværnet1 knivspids
-
vand20 g
-
torskefilet skåret i mindre stykker (3 cm)500 g
-
rasp2 spsk
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
hakkede tomater300 g
-
salt1 teske
-
oliven50 g
-
oregano, tørret½ teske
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
8958.3 mg
Protein
83.5 g
Kalorie
2719.6 kJ /
650 kcal
Tuk
19.5 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
3.3 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Varierede hverdagsmåltider
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení