
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g løg skåret i kvarte
- 30 g olivenolie
- 350 g kartofler skåret i skiver (5-7 mm)
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids sort peber, friskkværnet
- 20 g vand
- 500 g torskefilet skåret i mindre stykker (3 cm)
- 2 spsk rasp
- 1 fed hvidløg
- 30 g ekstra jomfruolivenolie
- 300 g hakkede tomater
- 1 teske salt
- 50 g oliven
- ½ teske oregano, tørret
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 650 kcal / 2719.6 kJ
- Protein
- 83.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Sodík
- 8958.3 mg