Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 bifes de vaca (400 g aprox.)
- 12 pitadas de sal, mais q.b. p/ temperar
- 12 pitadas de pimenta preta
- 110 g bacon cortado em fatias finas
-
80
g queijo flamengo cortado em 6 fatias (9x2 cm aprox.)
nebo 80 g queijo (Gruyère, Emmental, etc.), cortado em 6 fatias (9x2 cm aprox.) - 70 g cebola
- 30 g azeite
-
400
g tomate triturado
nebo 400 g tomate em pedaços -
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de orégãos
- 1 - 2 pitadas de colorau (volitelně)
- 350 g batata cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 200 g curgete cortada em fatias (4-5 mm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1408.6 kJ / 336.7 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 602.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiras de peru com molho cremoso
45 dk
Frango de cebolada à angolana
30 Min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35 dk
Tirinhas de porco salteadas com legumes
30 Min
Macarrão com frango e molho de queijo
1h 25min
Gratinado de frango e bacon
1 Std. 10 Min
Peitos de frango pizzaiola
50 dk
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 Std. 10 Min
Peixe no forno com camarão, legumes e arroz basmati
1sa
Peito de frango gratinado com molho de tomate seco
1sa
Frango no forno com massinha
2h
Empada Galega
35 dk