Kompatibilní verze
Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g medalhões de pescada (4 unid.)
- ½ c. chá de sal
- 4 fatias de queijo flamengo
- 4 fatias de presunto
- 2 dentes de alho
- 70 g cebola
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de colorau
- 100 g vinho branco
- 100 g água
- 500 g berbigão fresco e limpo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1660.7 kJ / 396.9 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 955.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40 Min
Robalo frito com pickles de vegetais e molho de tamarindo
Žádné hodnocení
Perna de borrego com iogurte e especiarias
29 godz. 50 min
Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate
40 Min
Salmão e feijão-verde em papelote
35min
Salada de frango com queijo de cabra
1 Std. 15 Min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3h 5min
Maruca com batatinhas novas e molho de alho-francês e cenoura
45 Min
Caramelo Macchiato
15 min
Carapaus de escabeche
13 Std. 20 Min
Lombo de porco com vegetais
40 Min
Almôndegas com legumes estufados
45 Min