Kompatibilní verze
Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g medalhões de pescada (4 unid.)
- ½ c. chá de sal
- 4 fatias de queijo flamengo
- 4 fatias de presunto
- 2 dentes de alho
- 70 g cebola
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de colorau
- 100 g vinho branco
- 100 g água
- 500 g berbigão fresco e limpo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1660.7 kJ / 396.9 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 955.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 min
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1h
Frango à Gomes de Sá
1h 20 min
Arroz de chocos
35min
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40min
Papelotes de frango com cogumelos e massa pérola com couve kale
1h 45 min
Risoto de sardinha em lata e azeitonas
35min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50 min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 min
Salada de frango com queijo de cabra
1h 15min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30min
Frango com caril
30min