Mini capresi con gelée al pomodoro

Mini capresi con gelée al pomodoro

4.6 14 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
24 pezzi

Suroviny

Gelée di pomodoro
  • di pomodori spellati e senza semi, a pezzi
    300 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di origano fresco (volitelně)
    1 rametto
    1 pizzico di origano secco
  • di agar agar sciolto in 2 cucchiai di acqua fredda
    1 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
    5 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Terminare la preparazione
  • di mozzarella in bocconcini, a fette (0.5 cm di spessore)
    250 g
  • di pane bianco per tramezzini
    8 fette
  • foglie di basilico fresche lavate
    24

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 54.2 kcal / 226.8 kJ
Protein 2.7 g
Tuk 2.7 g
Sacharidy 5.1 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sodík 62.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...