
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelée di pomodoro
- 300 g di pomodori spellati e senza semi, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
rametto di origano fresco (volitelně)
nebo 1 pizzico di origano secco (volitelně) - 1 g di agar agar sciolto in 2 cucchiai di acqua fredda
- 5 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella in bocconcini, a fette (0.5 cm di spessore)
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- 24 foglie di basilico fresche lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 54.2 kcal / 226.8 kJ
- Protein
- 2.7 g
- Tuk
- 2.7 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 62.7 mg
Alternativní recepty
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1hod. 30min
Tartufini salati
3hod.
Mini savarin con crema di rucola e pomodorini confit
2hod.
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2hod.
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1hod.
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1hod. 30min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5hod. 20min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1hod. 45min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9hod.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1hod. 10min
Tartellette alle cipolle caramellate
1hod.
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1hod. 30min