Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelée di pomodoro
- 300 g di pomodori, spellati e senza semi, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
rametto di origano fresco (volitelně)
nebo 1 pizzico di origano secco (volitelně) - 1 g di agar agar, sciolto in 2 cucchiai di acqua fredda
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella in bocconcini, a fette (0.5 cm di spessore)
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- 24 foglie di basilico fresche, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 226.8 kJ / 54.2 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 62.7 mg
Alternativní recepty
Caramello salato
1h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Semisfere al cioccolato con cuore di fragola
3h
Salsa bernese
20min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Trittico d'autore
2 Std.
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min