Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelée di pomodoro
- 300 g di pomodori, spellati e senza semi, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
rametto di origano fresco (volitelně)
nebo 1 pizzico di origano secco (volitelně) - 1 g di agar agar, sciolto in 2 cucchiai di acqua fredda
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella in bocconcini, a fette (0.5 cm di spessore)
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- 24 foglie di basilico fresche, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 226.8 kJ / 54.2 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 62.7 mg
Alternativní recepty
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Bicchierini mimosa salati
2 godz.
Bignè con crema di asparagi
1 godz. 30 min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 godz.
Nel giardino zen
1 godz. 30 min
Cocottine zucchine e fonduta (Bimby Friend)
55min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22h 30 min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30 min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20min
Trittico d'autore
2 godz.
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Bicchierini capresi
30 min