Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de persil frais
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 4 cuisses de canard confites
- 70 g de cerneaux de noix concassés
- 500 g de carottes, coupées en tronçons
- 500 g de panais, détaillés en cubes
- 600 g d'eau
- 100 g de lait
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 20 g de beurre, en petits morceaux
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2283.7 kJ / 547.3 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 37.3 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 2593.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Ratatouille au chorizo
35min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1h
Rougail saucisse et riz
50 min
Parmentier de canard au potimarron et châtaignes
1h 20min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min