Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de persil frais
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 4 cuisses de canard confites
- 70 g de cerneaux de noix concassés
- 500 g de carottes, coupées en tronçons
- 500 g de panais, détaillés en cubes
- 600 g d'eau
- 100 g de lait
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 20 g de beurre, en petits morceaux
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2283.7 kJ / 547.3 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 37.3 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 2593.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmentier merlan-haddock et purée de patate douce
1h 25 min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1 Std.
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1 Std.
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Flan de poireau et pancetta
35min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Parmentier de canard à la patate douce et sauce à l'orange
1 Std. 10 Min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Parmentier de canard à la patate douce
40 Min