Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 500 g de blancs de poireau, coupés en deux dans la longueur
- 400 g de panais, détaillés en cubes
- 4 filets de saumon frais (160 g chacun)
- 50 g de beurre, et un peu pour le plat
- 50 g de farine de blé
- 600 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2577 kJ / 617.5 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 34.5 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 495.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de macaroni et fenouil
1h 5min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Gratin de champignons, courge et épinards
1sa 10 dk
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 Std. 35 Min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1 Std. 20 Min
Gratin de printemps merlu, petits pois et fèves, sauce aux herbes
1h 5min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Pizza courge, champignons et fromage à raclette
2 Std.
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Lasagne aux deux saumons en croûte de pistou
1h