Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 500 g de blancs de poireau, coupés en deux dans la longueur
- 400 g de panais, détaillés en cubes
- 4 filets de saumon frais (160 g chacun)
- 50 g de beurre, et un peu pour le plat
- 50 g de farine de blé
- 600 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2577 kJ / 617.5 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 34.5 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 495.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Gratin de champignons, courge et épinards
1 Std. 10 Min
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Parmentier merlan-haddock et purée de patate douce
1 Std. 25 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35min
Parmentier de canard, panais et carotte
1 Std. 10 Min
Gratin de macaroni et fenouil
1h 5min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min