Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 1 aubergine de belle taille
- 3 pincées de sel
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 250 g de coulis de tomates
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 100 g de jambon blanc, coupé en 8 rectangles (3 tranches environ)
- 125 g de mozzarella, coupée en tranches (0,5 cm)
- 3 feuilles de basilic frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 622 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût de bœuf et gnocchi
1 Std. 30 Min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1 Std. 15 Min
Gratin d'aubergines et de tomates
2 Std. 30 Min
Légumes farcis à la feta et à la viande hachée
1 Std. 20 Min
Moussaka
1 Std. 40 Min
Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
1 Std. 20 Min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1 Std.
Tomates provençales
45 Min
Courgette farcie au jambon
50 Min
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1 Std. 50 Min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min