pocherede æg med laks- og avocadosalsa

pocherede æg med laks- og avocadosalsa

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 portioner

Suroviny

Røget laks- og avocadosalsa
  • forårsløg skåret i mindre stykker
    1 spsk
  • røget laks
    80 g
  • babyspinat, frisk (kan undlades)
    10
  • havsalt efter smag
  • sort peber, stødt efter smag
  • citronsaft (ca. ½ citron), efter smag
    20 g
  • avokado kun kød, skåret i tern (1 cm)
    ½
Pocherede æg
  • vand
    700 g
  • babyspinat, frisk stilke fjernet
    150 g
  • havsalt
    ½ teske
  • fløde, 35 %
    30 g
  • parmesanost revet
    1 spsk
  • æg
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1333.5 mg
Protein 23.4 g
Kalorie 1539.5 kJ / 366.6 kcal
Tuk 28.3 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše