Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g sobras de pão
- 50 g noz
- 25 g sementes de linhaça
- 80 g chalotas
- 2 dentes de alho
- 200 g cogumelos Portobello frescos
- 250 g cogumelos shitake
- 30 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 60 g vinagre balsâmico
- 30 g molho de soja (tamari)
- ½ c. chá de xarope de ácer
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de paprika fumada
- 335 g arroz integral cozido
- 80 g feijão-preto cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1764 kJ / 421.6 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 776.3 mg
Alternativní recepty
Húmus de aproveitamento de legumes
10min
Rolo vegetariano
1h 50min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1u. 20min
Hambúrgueres de noz e feijão
1u. 45min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50min
Hambúrgueres de espelta
1h 10min
Bao de jaca
1h 40min
Pão naan express
20min
Falafel com molho de tomate e coco
9h
Hambúrgueres de quinoa e ketchup de tomate-cereja amarelo
2u.
Falafel com húmus de beterraba
20min
Taça de grão-de-bico com molho de amendoim vegan
40min