Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 25 g gengibre cortado em fatias (2 mm)
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 40 g óleo de coco
- 400 g batata-doce cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de flocos de malagueta seca (volitelně)
- 200 g tomate triturado
- 150 g manteiga de amendoim, suave
- 1 cubo de caldo de legumes, esfarelado
- 600 g água
- 280 g acelgas picadas
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 100 g amendoim torrado em óleo ou seco s/ sal
- 3 - 4 pés de coentros, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3183 kJ / 762 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 15.1 g
- Sodík
- 1371 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili com seitan
25 min
Chamuças com lentilhas e beringela
1 Std.
Alho-francês à Brás
45 min
Tortilhas vegetarianas
25 min
Estufado de beringela picante
30 min
Tarte de cogumelos e castanhas
1 Std. 25 Min
Pataniscas de feijão-frade com puré de nabo e batata-doce
1 Std.
Moussaka vegetariana
1h 10 min
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2 Std. 40 Min
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25 min
Tofu com caril katsu vegan
1 Std.
Caril de batata-doce
30 min