Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 dentes de alho
- 60 g cebola
- 40 g azeite
- 500 g carne de vaca s/ osso p/ guisar
- 100 g bolbo de aipo s/ casca, cortado em pedaços
- 100 g pastinaca s/ casca, cortado em pedaços
- 100 g batata s/ casca, cortado em pedaços
- 100 g cenoura s/ casca, cortado em pedaços
- 900 g água
- 10 g mel
-
1
c. chá cheia de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 ½ c. chá de curcuma em pó
- 1 ½ c. chá de paprika fumada
- 1 folha de louro
- ½ - 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 150 g cevada perolada
- Pão quente q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1950.3 kJ / 466.1 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 756.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz no forno com maçã ralada - TM6
50min
Sopa de cenoura, tangerina e gengibre
Keine Bewertungen
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1h
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50min
Fajitas de porco com cebola e pimento salteados
15min
Caril indiano vegetariano
50min
Porco asiático com legumes
1h 20min
Pimentões recheados com arroz e molho de tomate
1h
Salada Picada
10min
Caril de frango com ananás e arroz caribenho
2 Std. 10 Min
Guisado de peixe e marisco
55min
Pudim de peixe-espada preto
40min