Kompatibilní verze
Kofta de borrego com cuscuz de pêssego e molho tzatziki
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kofta
- 600 g carne de borrego limpa, cortada em pedaços (3 cm aprox.), semicongelada
- 100 g cebola roxa
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta vermelha
- 10 g hortelã, só as folhas
- 10 g salsa
- ½ c. chá de canela em pó
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de sal
- 1 ovo
- 12 pés de rosmaninho
Tzatziqui
- 200 g pepino
- ½ c. chá de sal
- 10 g hortelã
- 120 g iogurte natural
- 100 g queijo-creme
- 1 pitada de pimenta
- 10 g azeite
Cuscuz
- 200 g pêssego cortado em cubos
- 1 laranja (raspa e sumo)
- 350 g cuscuz
- 350 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 folha de louro
- 15 g azeite, mais q.b. p/ grelhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1970 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hambúrgueres de peixe com maionese de paprika
30 Min
Molho holandês
10 Min
Tacos de frango al pastor
50 Min
Tarte de três queijos e tomate
20 Min
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25 Min
Quiche de cebola e tomate seco
45min
Poke havaiano
45min
Pão naan
1h
Sopa de batata com caril
35 Min
Massa fresca sem glúten
30 Min
Molho pesto
5 Min
Poke de atum
30 Min