Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 - 130 g de xylitol
- 4 jaunes d'œufs
- 320 g de lait demi-écrémé
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 400 g de skyr
- ½ c. à café de xanthane
- 250 g de framboises fraîches
- 30 g de sirop d'agave
- 30 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 805.2 kJ / 192.5 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 63.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glace pêche-fraise
15 min
Glace à la fraise sans crème
12h
Jus de fruits de la Passion
10min
Guimauves en pain d'épices
6h
Glace mangue-Passion
12h
Boisson chaude à la noisette
20min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25min
Petits pains au lait de soja
2 Std. 20 Min
Gâteau patate
2h
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Sorbet de fruits rouges
10min
Sorbet à la framboise
15 min