Focaccia italienne
TM6 TM5 TM31

Focaccia italienne

4.8 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g d'eau minérale
  • 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
  • 20 g de miel
  • 6 g de sel
  • 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
  • 1 branche de romarin frais, effeuillée
  • 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
  • 20 olives kalamata dénoyautées

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
8328 kJ / 1984 kcal
Protein
35 g
Sacharidy
290 g
Tuk
78 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty