Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 20 g de miel
- 6 g de sel
- 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
- 20 olives kalamata dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 8328 kJ / 1984 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 290 g
- Tuk
- 78 g
Alternativní recepty
Hallot
4 Std.
Pâte à pizza italienne
2h 5 min
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 Std. 30 Min
Pitas libanaises
2 Std. 20 Min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30min
Fougasse
2 Std.
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia au thym
3ωρ.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min
Ciabatta italienne
3h 40min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1ωρ. 50 λεπτ.