Focaccia italienne

Focaccia italienne

4.8 12 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 10min.
1 portion

Suroviny

  • 150 g d'eau minérale
  • 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
  • 20 g de miel
  • 6 g de sel
  • 60 g d'huile d'olive et 1 filet
  • 1 branche de romarin frais effeuillée
  • 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
  • 20 olives kalamata dénoyautées

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 35 g
Kalorie 8328 kJ / 1984 kcal
Tuk 78 g
Sacharidy 290 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...