
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 20 g de miel
- 6 g de sel
- 60 g d'huile d'olive et 1 filet
- 1 branche de romarin frais effeuillée
- 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
- 20 olives kalamata dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1984 kcal / 8328 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 78 g
- Sacharidy
- 290 g
Alternativní recepty
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45min
Pâte à pizza italienne
2hod. 5min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2hod. 30min
Focaccia au romarin
2hod. 20min
Focaccia des Pouilles
1hod. 10min
Focaccia au thym
3hod.
Pitas grecques
2hod. 55min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4hod. 30min
Yaourt épicé aux pistaches et petits pains plats
13hod. 20min
Tempuras de courgette et d'aubergine
45min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min