Laks med citronhollandaise, asparges og ris

Laks med citronhollandaise, asparges og ris

4.3 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portioner

Suroviny

Citronhollandaise
  • vand
    15 g
  • citronsaft
    30 g
  • smør, usaltet skåret i mindre stykker
    225 g
  • æggeblommer fra store æg
    4
  • salt efter smag
    1 tsk
  • sort peber, stødt efter smag
    1 knivspids
Laks, asparges og ris
  • korianderblade, friske
    30 g
    30 g persilleblade, friske
  • citron kun fintrevet skal
    1
  • ris, jasmin
    285 g
  • vand
    1000 g
  • løgpulver
    1 tsk
  • salt efter smag
    ½ tsk
  • hvidløgspulver
    ½ tsk
  • asparges, grønne
    340 g
    340 g broccoli delt i buketter
  • laksefilet, frisk, med eller uden skind ( ca. 3 cm tyk)
    450 g
  • salt efter smag

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 672 mg
Protein 33 g
Kalorie 3778 kJ / 903 kcal
Tuk 58 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 32 g
Sacharidy 62 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše