Laks med citronhollandaise, asparges og ris
TM6

Laks med citronhollandaise, asparges og ris

4.3 (4 hodnocení)

Suroviny

Citronhollandaise

  • 15 g vand
  • 30 g citronsaft
  • 225 g smør, usaltet, skåret i mindre stykker
  • 4 æggeblommer, fra store æg
  • 1 tsk salt, efter smag
  • 1 knivspids sort peber, stødt, efter smag

Laks, asparges og ris

  • 30 g korianderblade, friske
    nebo 30 g persilleblade, friske
  • 1 citron, kun fintrevet skal
  • 285 g ris, jasmin
  • 1000 g vand
  • 1 tsk løgpulver
  • ½ tsk salt, efter smag
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • 340 g asparges, grønne
    nebo 340 g broccoli delt i buketter
  • 450 g laksefilet, frisk, med eller uden skind, ( ca. 3 cm tyk)
  • salt, efter smag

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3778 kJ / 903 kcal
Protein
33 g
Sacharidy
62 g
Tuk
58 g
Nasycený tuk
32 g
Vláknina
1 g
Sodík
672 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty