![Torskegratin Torskegratin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A3A430B3-8088-48FB-8914-A384425B5212/Derivates/0639EF16-ACE6-4689-BAA0-6922EB762EF0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brødkrummer
- 50 g brød, tør, skåret i mindre stykker
Torsk
- 100 g brød, fra dagen før, skåret i mindre stykker
- 100 g mælk
- 50 g olivenolie
- 200 g løg, skåret i halve
- 2 fed hvidløg
- 300 g gulerødder, skåret i mindre stykker
- 400 g torskefilet
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber, stødt
Bechamelsauce
- 300 g mælk
- 60 g hvedemel
- 30 g smør, usaltet
- ½ tsk salt
- 1 knivspids peber, stødt
- 1 knivspids muskatnød, stødt
- 200 g fløde
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3 g