Zařízení & příslušenství
Cremet rejesalat
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 portioner
Suroviny
-
ingefær skrællet5 g
-
fed hvidløg1
-
pistacienødder, usaltet, uden skal10 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk20 g
-
rejer, friske, pillede tarm og hale fjernet200 g
-
60 g kokosmælkkokosfløde60 g
-
chili, tørret i flager1 knivspids
-
salt½ teske
-
salatblade100 g
-
spinatblade, friske60 g
-
mango, moden i skiver (2 mm)60 g
-
agurk halveret, i skiver (2 mm)60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
672 mg
Protein
18 g
Kalorie
1372 kJ /
328 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
11.5 g
Sacharidy
18.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lidt og let til ugen
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení