
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g løg skåret i halve
- 1 fed hvidløg
- 80 g gulerødder skåret i mindre stykker
- 40 g selleri skåret i mindre stykker
- 40 g olivenolie
- 350 g kalkun, hakket
- 2 teske tomatpure
- 400 g hakkede tomater, dåse
- 1 teske salt
- ½ teske hvid peber, stødt
- 750 g courgette skåret i spiraler (se tip)
- 150 g cherrytomater skåret i halve
- 100 g feta ost smuldret
- 40 g oliven skåret i skiver
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 370.5 kcal / 1550 kJ
- Protein
- 24.8 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Sodík
- 1094.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Žádné hodnocení
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2hod. 20min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1hod.
Kødboller i tomatsauce med ris
Žádné hodnocení
Sursøde spareribs
Žádné hodnocení
Sticky sesamkylling
40min
Farsbrød
Žádné hodnocení
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30min
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení