
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g kyllingebryst, uden skind skåret i strimler (ca. 2 cm)
- 1 fed hvidløg
- ½ teske oregano, tørret
- 20 g citronsaft
- ½ teske gurkemeje, stødt
- 1 teske salt plus ekstra til at krydre med
- 1 knivspids sort peber, stødt plus ekstra til at krydre med
- 20 g ekstra jomfruolivenolie
- 500 g vand
- 60 g kerner efter eget valg (f.eks. byg, spelt)
- 300 g agurk skåret i skiver (ca. 2-3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 376 kcal / 1573 kJ
- Protein
- 24.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 654.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50 Min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Keine Bewertungen
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2 Std. 20 Min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1 Std.
Kødboller i tomatsauce med ris
Keine Bewertungen
Sursøde spareribs
Keine Bewertungen
Sticky sesamkylling
40 Min
Farsbrød
Keine Bewertungen
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen