Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 2 dientes de ajo
- 20 g de filetes de anchoa en aceite
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de agua
- 300 g de garbanzo blanco cocido, escurrido
- ½ limón amarillo, sólo la ralladura
-
1
cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
nebo 1 cubo de caldo de verduras - 250 g de arroz precocido (tiempo de cocción 15 min.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 978 kJ / 233.8 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 400.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Pastel de calabacita
1 Std. 15 Min
Crema de camote con hojuelas de camote
40min
Risotto de calabacita
25 Min
Ensalada de elote con pimientos, estilo Tex-Mex
1 Std.
Trifle de verano con ricotta y frutos rojos
30min
Lentejas rojas picantes y papas al vapor rellenas de champiñones con crema de jitomate.
Žádné hodnocení
Gaspacho de elote y jalapeño
20 Min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Sartén con pisto de verduras de verano
40min
Tarta de papas y champiñones
1 Std. 20 Min