Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 450 - 500 g di riso cotto, qualsiasi tipo (vedere consigli)
- 100 g di formaggio tipo Emmental, Gruviera, mozzarella, a cubetti
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 428.4 kJ / 102.4 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 65.2 mg
Alternativní recepty
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45 min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Rösti svizzero
9 Std.
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4h
Frittelle di cavoli e Emmental
35 min
Bruschette con verdure e funghi
24 godz.
Torta salata svuotafrigo
2h
Preparato per pane integrale
10min
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1h
Crostata di frutta arcobaleno
1 Std. 40 Min
Tiramisù con biscotti al cioccolato
7hod. 30min