Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Olio aromatizzato
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 17 acciughe sott'olio, scolate
- 200 g di burrata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1517.6 kJ / 362.8 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 259.7 mg
Alternativní recepty
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Tramezzino di segale con avocado e uova
3 Std. 30 Min
Sformatini patate e porri
55min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Sformato tricolore
1 Std. 30 Min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 Std. 30 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1 Std. 30 Min